UMCG Centrum voor Revalidatie

Wij helpen volwassenen en kinderen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte zo zelfstandig mogelijk te leven. U kunt bij ons terecht als u op meerdere vlakken een hulpvraag heeft. Bijvoorbeeld op het gebied van bewegen, emoties, voeding of werk. Dit betekent dat u bij ons te maken krijgt met medewerkers van verschillende vakgebieden.

Belangrijke informatie

Wegwerkzaamheden

Door wegwerkzaamheden is Beatrixoord minder goed bereikbaar. Lees meer over route naar en parkeren.

Naast ons revalidatiecentrum op locatie UMCG Beatrixoord in Haren hebben wij ook een polikliniek in het ziekenhuis in Groningen. Voor een revalidatiebehandeling bij ons heeft u altijd een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig.

Revalidatieactiviteiten binnen en buiten en overleg met cliënt

Complexe zorg

Als enig academisch revalidatiecentrum van Nederland, richten we ons niet alleen op complexe zorg, maar ook op onderzoek, opleiding en onderwijs. Zo dragen we ook weer bij aan verbetering van de behandelingen. Samen met andere ziekenhuizen en zorgprofessionals zorgen we ervoor dat iedere patiënt op het juiste moment, op de juiste plaats, de juiste zorg krijgt.

Gezonde leefstijl

Gezonde leefstijl is een belangrijk onderdeel van al onze revalidatiebehandelingen. We leggen daarbij veel nadruk op bewegen, maar kijken ook naar voeding en ontspanning.

 • UMCG Beatrixoord
  Dilgtweg 5, 9751 ND Haren
  Telefoon (050) 361 76 95

  Polikliniek Vorm en Beweging
  Hanzeplein 1, 9713 GZ Groningen
  Telefoon (050) 361 61 61

 • Bent u ziek of kunt u vanwege een andere belangrijke reden niet komen? Geef dat dan zo snel mogelijk door aan het Patiënt Service Team (PST) via het telefoonnummer (050) 361 76 95. Het Patiënt Service Team brengt uw behandelaars op de hoogte van uw afwezigheid. Let op! Afgezegde afspraken kunnen we niet altijd opnieuw inplannen. Houd daarom bij het plannen van andere afspraken rekening met uw therapierooster.