Centrum voor Revalidatie Op bezoek in het revalidatiecentrum

Bezoekers zijn van harte welkom in het revalidatiecentrum Beatrixoord. U kunt hier een patiënt of medewerker bezoeken. Komt u op bezoek en weet u niet waar u moet zijn? De medewerkers van de informatiebalie wijzen u graag de weg.

Coronamaatregelen

Bekijk voor u naar Beatrixoord komt, altijd de laatste informatie over hoe wij omgaan met het Coronavirus en wat dat voor u betekent.

Op bezoek

Op de verschillende verpleegafdelingen zijn de bezoektijden elke dag van 15.00 tot 20.00 uur. In het weekend is dat van 11.00 tot 20.00 uur.

Patiënten vinden bezoek vaak fijn, maar het kan erg vermoeiend zijn. Ook wordt het te druk op de kamer en de afdeling. Kom daarom niet met meer dan 2 personen tegelijk op bezoek.

Tijdens uw bezoek

Soms heeft een patiënt therapie tijdens de bezoekuren. In dat geval gaat therapie altijd voor. Ook komt het voor dat tijdens uw bezoek een arts of verpleegkundige langskomt om een patiënt te onderzoeken of te verzorgen. Wij kunnen u vragen even buiten de kamer te wachten tot de arts of verpleegkundige klaar is.

In Beatrixoord zijn verschillende voorzieningen waar u wat kunt eten en drinken. Ook kunt u wandelen op het terrein van Beatrixoord.

Bezoekadres
Locatie Beatrixoord
Dilgtweg 5, 9751 ND Haren
Telefoon (050) 361 76 95

Stuur een kaartje

U kunt via ons een kaartje sturen naar iemand die is opgenomen op locatie Beatrixoord van het UMCG Centrum voor Revalidatie.

Zelf een kaartje sturen kan natuurlijk ook, dat doet u zo:

Achternaam patiënt + voorletter(s)
Eventueel: verpleegafdeling/kamernummer
Dilgtweg 5
9751 ND Haren