Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde Onze praktijk

U vindt onze praktijk aan de noordkant van het UMCG-terrein. In de wachtruimte kunt u gratis drinken uit de automaat halen. Voor kinderen is er een speelhoek. Ook hebben we een poetsruimte. Daar is tandpasta die u kunt gebruiken. Neem wel uw eigen tandenborstel mee.

Aanmelden

Iedereen kan zich aanmelden bij onze tandartspraktijk. Van jong tot oud, dus ook kinderen.

Meldt u nu aan!

De praktijk is toegankelijk voor mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel. U kunt ook een rolstoel lenen of het gastenvervoer gebruiken.

Spoed, wat nu?

Heeft u pijn of acute klachten? Bel ons dan zo snel mogelijk. Als u tijdens kantooruren belt, kunt u vaak nog dezelfde dag terecht. Voor spoedgevallen in de avond en in het weekend kunt u terecht bij de tandarts die dienst heeft in Groningen. Het spoeddienstnummer hoort u op ons antwoordapparaat.

Bereikbaar via (050) 361 65 05.

Adres en contact

CTM UMCG
Antonius Deusinglaan 1
9713 AV Groningen

Adres in het UMCG: ingang 33.

Openingstijden

  • Maandag t/m donderdag: 8.00 - 12.30 uur en 13.00 - 17.00 uur.
  • Vrijdag: 8.00 - 12.00 uur.

Parkeren

Komt u met de auto? Dan kunt u het best parkeren in parkeergarage Noord of in een parkeergarage in de buurt. Komt u met het openbaar vervoer? Bekijk altijd de meest recente reisinformatie op de websites van 9292.  

Contact Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM)

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken, afzeggen of verplaatsen? U kunt ons bellen van maandag tot en met donderdag, tussen 8.00 tot 12.30 uur en 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn we bereikbaar tussen 8.00 en 12.00 uur.