Onze onlangs vernieuwde bachelor opleiding Tandheelkunde behoort volgens de Keuzegids Universiteiten 2024 tot de beste van het land en kreeg daarom het kwaliteitszegel TOPOPLEIDING.

Top opleiding universiteiten keuzegids 2024 De Keuzegids vergelijkt opleidingen op meerdere onderdelen, zoals rendementsgegevens en studenttevredenheid. De basis voor de vergelijking van de studentenoordelen van de Keuzegids 2024 komt uit de Nationale Studenten Enquête 2023.

De Groningse opleiding krijgt een score van 83 punten en dat is een ruim bovengemiddeld waardering. We zijn daarmee een van de vijf best presterende opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen.

Henri Lohr, hoofd van het Centrum Tandheelkunde en Mondzorgkunde UMCG, is erg trots op het behaalde resultaat: “Dit kwaliteitszegel is een bevestiging van de innovatiekracht en toewijding van onze zeer gemotiveerde docenten en onderwijskundigen. Zij ontwierpen het tandheelkundecurriculum in Groningen en brengen het dagelijks ten uitvoer. Fijn dat de studenten dat met deze mooie cijfers belonen.”