• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

U kunt bij het Centrum voor Orale Implantologie terecht als u één of meerdere tanden en/of kiezen mist of als u een tandeloze onder- en/of bovenkaak heeft. Tijdens uw eerste bezoek aan het Centrum voor Orale Implantologie worden de behandelmogelijkheden uitgebreid met u besproken. De behandelaars houden hierbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen om tot een zo fraai mogelijk resultaat van uw gebit te komen. Tijdens uw eerste bezoek wordt ook met u besproken hoelang de behandeling ongeveer gaat duren en wat de kosten van de behandeling zijn.

Het Centrum voor Orale Implantologie is een samenwerking tussen de afdeling Polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) en het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde van het Universitair Medisch Centrum Groningen. In het Centrum voor Orale Implantologie werken gespecialiseerde tandartsen, implantologen (kaakchirurg, tandarts), tandtechnici en mondhygiënisten samen om tot een optimaal resultaat te komen. U kunt bij het centrum terecht met een verwijzing van uw tandarts. Onder het kopje ‘Centrum voor Orale Implantologie verwijsprocedure’ vindt u meer informatie over de verwijzing.

Op deze homepage vindt u informatie over de behandelingen waarvoor u bij het Centrum voor Orale Implantologie terecht kunt, en over de organisatie van het centrum.

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram