• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Contact

Print 

​Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde
​Antonius Deusinglaan 1
​9713 AV Groningen

Telefonische bereikbaarheid

U kunt ons bellen van maandag t/m donderdag van 8.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 - 12.00 via telefoonnummer (050) 361 65 05.​​ Onze praktijk is vrijdagmiddag wel geopend.

E-mail

U kunt een e-mailbericht sturen naar Contact voor algemene vragen, medisch inhoudelijke vragen, inschrijving als nieuwe patiënt en het wijziging van uw adres- of verzekeringsgegevens. Wij beantwoorden uw bericht binnen twee werkdagen.​

Bereikbaarheid

Het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) is onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het UMCG ligt aan de oostkant van het Groninger stadscentrum. Het CTM is gevestigd in het gebouw Medische Wetenschappen, Tandheelkunde en Farmacie aan de Antonius Deusinglaan 1 te Groningen. De ingang van de wachtkamer bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. U moet om het 'Eribagebouw' heen lopen en de toegangsweg nemen naar parkeergarage Noord. Voorbij het Eribagebouw ziet u aan de rechterkant de ingang van de wachtkamer van het CTM. U kunt het CTM niet via de hoofdingang van het UMCG bereiken. 

Bus

Vanaf het hoofdstation in Groningen kunt u de onderstaande lijnen nemen naar halte UMCG Noord. Vanaf deze halte kunt u het snelst het CTM bereiken. U kunt nemen:

  • lijn 1, richting Zuidhorn;
  • lijn 3, richting Lewenborg;
  • lijn 4, richting Beijum;
  • lijn 5, richting P+R Meerstad.
     

Auto en parkeren

Per auto volgt u vanaf de ringweg eerst de aanduiding UMCG en daarna UMCG Noord. De ingang van het CTM bevindt zich aan de Antonius Deusinglaan. Patiënten van het CTM kunnen voordelig parkeren in parkeergarage Noord van het UMCG.

Het UMCG bevindt zich dicht bij het centrum van Groningen. In verband met wegwerkzaamheden heeft u misschien meer tijd nodig om het UMCG te bereiken. Op de website van Groningen Bereikbaar ziet u welke werkzaamheden gepland en/of gaande zijn.​

Parkeergarage Noord

Als u langer dan 2 uur en 25 minuten in parkeergarage Noord staat voor uw behandeling dan kunt u op vertoon van uw afsprakenbrief na afloop van de behandeling een voordelige dagkaart voor € 5,- kopen. U koop de dagkaart bij de informatiebalie naast Fonteinstraat 17.

Parkeergarage Boterdiep

U kunt uw auto ook parkeren in parkeergarage Boterdiep. U kunt de Boterdiepgarage zowel via het Boterdiep als via de Bloemsingel bereiken. De uitgang aan de Bloemsingel is op korte loopafstand van het CTM. Parkeergarage Boterdiep is van de Gemeente Groningen, hiervoor kunt u geen voordelige dagkaart kopen in het UMCG.

P+R

Een andere optie is om uw auto (gratis) te parkeren op het Transferium Kardinge of Haren, waarna u de P+R Citybus neemt die nabij het UMCG-CTM stopt (vanaf Kardinge lijn 3 of 4, vanaf Haren lijn 5).

De praktijk is toegankelijk voor mindervalide patiënten. Lees meer over onze faciliteiten.