Patiëntenpanel UMCG

Als UMCG willen we de mening van onze patiënten, hun naasten en ook niet-patiënten graag weten. Met die inbreng kunnen we onze patiëntenzorg, ons onderwijs en onderzoek steeds blijven verbeteren.

Patiënten van het UMCG kunnen meedoen aan ons patiëntenpanel. Bent u geen patiënt maar voelt u zich wel betrokken bij het UMCG, bijvoorbeeld omdat u in de buurt woont? Ook dan kunt u meedoen en meedenken.

We vragen het panel om mee te denken over algemene en praktische zaken die in ons ziekenhuis spelen. Zo zorgen we ervoor dat we vanuit het perspectief van de patiënt blijven denken. 

Door mee te denken, levert u een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van onze zorg en dienstverlening. Niet alleen voor uzelf maar ook voor alle andere en toekomstige patiënten.  

Word lid en denk mee

Video bekijken Scannen

Wat houdt meedoen in?

We sturen u maximaal 4 keer per jaar een e-mail met een link naar een online vragenlijst. Deze vragenlijsten gaan over vraagstukken waar we als UMCG mee bezig zijn om onze zorg en dienstverlening te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan vragen over zorg en behandeling, maar ook aan onderwerpen zoals nieuwbouw, eten en drinken, digitalisering, mijnUMCG, videobellen, privacy, leefstijl, bereikbaarheid en parkeren. U beslist zelf of u de vragenlijst invult of niet.

Wat doen we met uw gegevens?

De antwoorden zijn anoniem. We weten dus niet wie welke antwoorden heeft gegeven. 

We verwerken uw gegevens volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). We gebruiken uw e-mailadres alleen om de vragenlijsten te sturen of om u te informeren over de uitkomsten. Hoe we met uw gegevens omgaan, staat ook in ons privacystatement.

Uitkomsten van het patiëntenpanel

We sturen u een paar keer per een samenvatting van de uitkomsten via e-mail. De uitkomsten van de vragenlijsten plaatsen we ook hier.