Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM)

In onze tandartspraktijk in Groningen vinden we tijd en aandacht voor onze patiënten belangrijk. We werken samen met de opleidingen tandheelkunde en mondzorgkunde. Studenten behandelen u onder begeleiding van een ervaren tandarts of mondhygiënist. Zo bieden we u specialistische mondzorg tegen een voordelige prijs. En u helpt studenten bij het opdoen van ervaring in de praktijk.


Bij ons kunt u altijd rekenen op:

  • veel tijd en persoonlijke aandacht
  • een behandelplan op maat
  • een extra check van uw gebit
  • behandeling volgens de nieuwste technieken en inzichten
  • de laagste kosten van Groningen (25% korting)

Soorten zorg

In onze praktijk onderscheiden we verschillende soorten zorg:

Basiszorg

Dit is bijvoorbeeld een controle of het schoonmaken van uw gebit. Dit doen onze studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde in opleiding.

Specialistische zorg

Dit is de wat meer complexe zorg, zoals een kleine operatie in de mond. Of een behandeling, zoals een wortelkanaalbehandeling, het plaatsen van een kunstgebit of klikgebit en de behandeling van slechte adem.

Kindertandheelkunde

We hebben een speciaal programma voor kinderen van ongeveer 2 jaar tot 18 jaar. We besteden veel aandacht aan preventie en wanneer uw kind toch een gaatje heeft, nemen we hier ruim de tijd voor. Onze mondhygiënisten en tandartsen in opleiding worden daarbij begeleid door kindertandartsen en mondhygiëninsten gespecialiseerd in kindertandheelkunde.

Aanmelden

Iedereen kan zich aanmelden bij onze praktijk. Van jong tot oud, dus ook kinderen. Wilt u patiënt bij ons worden? Vul dan het formulier in.

Afspraak maken, verplaatsen of afzeggen

Kunt u niet komen of wilt u een afspraak afzeggen of verplaatsen? Bel ons dan zo snel mogelijk. Meestal maken we meteen een nieuwe afspraak. Ons telefoonnummer is (050) 361 65 05. Bereikbaar van maandag tot en met donderdag, tussen 8.00 en 12.00 en 13.00 en 17.00 uur. Op vrijdag zijn we bereikbaar tussen 8.00 en 12.00 uur.

Bel ons ook als u op het laatste moment niet kunt. Als u korter dan 24 uur van te voren afzegt, krijgt u een rekening voor de tijd die voor u gereserveerd is. Dit kost 30 euro.

Spoed, wat nu?

Heeft u pijn of acute klachten? Bel ons dan zo snel mogelijk. Als u tijdens kantooruren belt, kunt u vaak nog dezelfde dag terecht. Voor spoedgevallen in de avond en in het weekend kunt u terecht bij de dienstdoende tandarts in Groningen. Het spoeddienstnummer hoort u op ons telefonisch antwoordapparaat.

Bereikbaar via (050) 361 65 05

  • van maandag tot en met donderdag, tussen 8.00 en 12.00 en 13.00 en 17.00 uur
  • op vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur

SMS-service

Wij kunnen u met een SMS herinneren aan uw afspraak. Wilt u dat? Geef dan het nummer van uw mobiel door op het inschrijfformulier, via e-mail of bij de balie. U krijgt dan minstens twee dagen voor uw afspraak een SMS. De service is gratis.

Adres

CTM UMCG
Antonius Deusinglaan 1
9713 AV Groningen

Contact Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM)

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken, afzeggen of verplaatsen? U kunt ons bellen van maandag tot en met donderdag, tussen 8.00 tot 12.30 uur en 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn we bereikbaar tussen 8.00 en 12.00 uur.