Steun het UMCG Doneren en steunen UMCG Kanker Researchfonds

Kanker raakt ons allemaal. Nederlanders worden gemiddeld steeds ouder en ook daardoor krijgen we steeds vaker met de ziekte te maken. In onze omgeving of zelf. Samen met onze donateurs brengen wij genezing van kanker dichterbij.

Wetenschappelijk onderzoek geeft ons inzicht in de oorzaken en het verloop van kanker. Dit Inzicht zorgt ervoor dat mensen met de ziekte de best mogelijke zorg kunnen krijgen. We ontdekken meer behandelmogelijkheden en behandelingen worden ook steeds beter. Toch zijn we er nog niet.

Onderzoek blijft nodig

Wetenschappelijk onderzoek naar kanker blijft nodig. Om kanker te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met of na kanker te verbeteren. Wetenschappers en artsen werken nauw samen om dit te bereiken. Elke dag brengt ons een stapje dichterbij genezing en geeft patiënten een beter perspectief. Zou het niet mooi zijn als we grotere stappen kunnen zetten?

Donaties maken het verschil

Donaties, klein of groot, betekenen veel voor ons. Ze kunnen bepalen of een onderzoek wel of niet doorgaat. Jouw steun kan dus de doorslag geven. Dankzij donaties kunnen we urgente problemen oplossen en sneller resultaten bereiken. UMCG-onderzoek is wereldwijd bekend en redt levens. Sommige behandelingen en innovaties kunnen in Nederland alleen in het UMCG.

Donateur worden

Als donateur van het UMCG Kanker Researchfonds (KRF) steun je de ontwikkeling van nog betere behandelmogelijkheden tegen kanker. 

Doneer nu

Via de bank

Doneren kan ook rechtstreeks via de bank. Maak een gift over op ons bankrekeningnummer:

  • NL21 ABNA 0423 1266 95
  • t.n.v. Stichting Steunfonds UMCG
  • o.v.v. KRF 4901

Via machtiging

Vraag een machtingsformulier aan via een e-mail naar [email protected]. Dit formulier kun je invullen en naar ons terugsturen, ook per mail. 

Doneren stopzetten

Een donatie weer stopzetten kan heel eenvoudig. Stuur een berichtje naar [email protected].

Eenmalige giften

Het UMCG Kankerresearchfonds is ook heel blij met een eenmalige bijdrage. Doneren kan op een paar manieren:

  • via ons machtigingsformulier
  • via bankrekeningnummer NL21 ABNA 0423 1266 95, t.n.v. Stichting Steunfonds UMCG, o.v.v. KRF 4901
  • online doneren via een Tikkie

ANBI-status

Het UMCG Kanker Researchfonds heeft een ANBI-status. Dat betekent dat ons fonds is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Giften zijn daarom aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

Gegevens en privacy

Gegevens van onze donateurs leggen we vast om de donatie te kunnen verwerken. En om hen op de hoogte te houden van onze projecten en programma’s. Al deze gegevens verwerken we in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Als je niet wilt dat we je gegevens hiervoor gebruiken, stuur dan een e-mail aan UMCG Kanker Researchfonds.

Contact over een donatie

Bel of mail ons voor overleg over een gift, specifieke wensen of als je meer wilt weten over een fonds op naam of een nalatenschap.

Contact

Je kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur. Je kunt ons ook een e-mail sturen.