UMCG Kanker Researchfonds

Het UMCG Kanker Researchfonds (KRF) steunt wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het UMCG. Dit onderzoek richt zich op kanker voorkomen, meer genezing mogelijk maken en de kwaliteit van leven met kanker verbeteren.

Kanker kent geen leeftijdsgrenzen. Daarom steunt het UMCG Kanker Researchfonds kankeronderzoek voor kinderen, (jong)volwassenen en ouderen. Bekijk de video over de impact van kanker en hoe wetenschappelijk onderzoek in het UMCG bijdraagt aan de best mogelijke zorg voor mensen met de ziekte.

Video bekijken Scannen

Doelstelling UMCG Kanker Researchfonds

Artsen en wetenschappers zetten zich elke dag in om kanker dichterbij genezing te brengen. Elke dag weer een klein stapje richting nieuw perspectief voor patiënten. Zou het niet mooi zijn als we grotere stappen konden zetten?

Maar: wetenschappelijk onderzoek naar kanker kost veel tijd en geld. Financiering via de gebruikelijke kanalen is soms niet genoeg. Aanvullende donaties kunnen helpen urgente problemen op te lossen en sneller resultaat te bereiken. Daarom is er het UMCG Kanker Researchfonds. 

Onderzoek naar kanker steunen

Wetenschappelijk onderzoek kan helpen kanker te voorkomen, meer patiënten te genezen en de kwaliteit van leven met kanker te verbeteren. Maar het kost veel tijd en geld.

Steun ons onderzoek via het UMCG Kanker Researchfonds.

Bezoekadres

Hanzeplein 1, 9713 GZ Groningen

Rekeningnummer

NL21 ABNA 0423 1266 95
t.n.v. Stichting Steunfonds UMCG
o.v.v. KRF 4901

Volg ons op social media

Contactpersoon: Meriëm Meftah
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: (050) 361 31 22

Postadres

HPC DB10
Antwoordnummer 336
9700 VB Groningen