UMCG Transplantatiefonds

Het UMCG Transplantatiefonds steunt wetenschappelijk onderzoek naar orgaandonatie en -transplantatie in het UMCG. Met dit onderzoek willen we de zorg voor transplantatiepatiënten verder verbeteren. Het transplantatieonderzoek richt zich vooral op de kwaliteit van donororganen en de levenskwaliteit na een transplantatie.

UMCG Transplantatiefonds onderzoek

Transplantatiegeneeskunde is volop in ontwikkeling. Artsen en onderzoekers in het UMCG zetten zich elke dag in om de kwaliteit van onze transplantatiezorg verder te verbeteren. Dankzij nieuwe inzichten en technieken is steeds meer mogelijk. Zo werken we steeds aan de best mogelijke zorg en levenskwaliteit voor transplantatiepatiënten. Wetenschappelijk onderzoek naar orgaandonatie en -transplantatie maakt deze vooruitgang mogelijk.

Doelstelling UMCG Transplantatiefonds

Voor het doen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van orgaandonatie en -transplantatie is veel tijd en geld nodig. Met uw donatie kunnen we dit versnellen en zo werken aan echte oplossingen en verbeteringen op het gebied van orgaandonatie en -transplantatie.

Dankzij donaties kan het UMCG Transplantatiefonds via het UMCG Transplantatiecentrum bijdragen aan:

  • nieuwe behandelmethodes
  • het zo gezond mogelijk ouder worden na een transplantatie
  • het welzijn van transplantatiepatiënten

Om dit mogelijk te maken is vernieuwend onderzoek op het gebied van donatie en transplantatie essentieel. Wij zijn ontzettend dankbaar voor elke donatie, samen zorgen wij voor ‘Shared care for shared organs ®’.

Onderzoek naar transplantatie steunen

Door wetenschappelijk onderzoek verbeteren wij onze transplantatiezorg. Dit kost kost veel tijd en geld. Helpt u mee?

Steun ons onderzoek via het UMCG Transplantatiefonds

Donaties en schenkingen maken verschil

Samen met onze donateurs dragen we bij aan een betere levenskwaliteit voor mensen na een orgaantransplantatie. Veel innovaties komen uit Groningen en we willen nieuwe mijlpalen bereiken. Dankzij donaties en schenkingen kan het UMCG Transplantatiefonds hieraan bijdragen. Donateurs bepalen zelf welk onderzoeksproject ze steunen.

Bezoekadres

Hanzeplein 1, 9713 GZ Groningen

Rekeningnummer

NL21 ABNA 0423 1266 95
t.n.v. Stichting Steunfonds UMCG
o.v.v. Transplantatiefonds 4900

Volg ons op social media

Contact UMCG Transplantatiefonds

Contactpersoon: Lisa Lewis
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 06 25 65 14 28

Postadres

Hanzeplein 1
Postbus 30 001
9700 RB Groningen
HPC AB10