Afdeling Gynaecologie

​Gynaecologie is verdeeld in oncologische gynaecologie, algemene gynaecologie, en seksuologie en psychosomatiek.

Bij oncologische gynaecologie staat onderzoek en behandeling van kanker aan de vrouwelijke geslachtsorganen centraal. Bijvoorbeeld baarmoederhalskanker en eierstokkanker. 

Algemene gynaecologie houdt zich bezig met menstruatiestoornissen, hormonale stoornissen en verzakkingen van de geslachtsorganen (bekkenbodemproblemen).

Seksuologie/psychosomatiek; richt zich op stoornissen in de wisselwerking tussen lichaam en geest op het gebied van de vrouwelijke geslachtsorganen en seksualiteit. Ook mannen met seksuele problemen kunnen hier voor behandeling terecht.

Telefonisch spreekuur en spoed

Telefonisch spreekuur

Heeft u vragen over uw huidige behandeling? Bel dan met het telefonisch spreekuur: (06) 527 240 69. Dat kan op maandag en vrijdag tussen 09:30 - 11:30 en 13:30 - 15:00 uur en op woensdagochtend van 09:30 - 11:30.

Dringende vragen

Bel bij dringende vragen of spoed naar (050) 361 31 07 (spoedlijn Gynaecologie)

Afspraak maken en afzeggen

Afspraak maken

Voor een afspraak heeft u een verwijzing naar Gynaecologie nodig van uw huisarts of specialist. Aan de hand daarvan bekijken we bij welke specialist u het best terecht kunt en wanneer. We sturen u dan een afspraakbrief voor het spreekuur. ​Niet elke patiënt heeft dezelfde voorgeschiedenis en klachten. Daarom bespreken we met elke patiënt welke onderzoeken er nodig zijn om de juiste diagnose te kunnen stellen​.

Afspraak afzeggen

Kunt u niet komen? Zeg de afspraak dan zo snel mogelijk af. Bel naar de polikliniek op het telefoonnummer (050) 361 31 28. Dat kan van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 16.30 uur.