• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Persvoorlichting

Print 

U vindt hier een overzicht van de persberichten die uitgegeven zijn door het UMCG. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de persvoorlichters van het UMCG. De afdeling Communicatie is tijdens kantooruren bereikbaar op het telefoonnummer (050) 361 22 00. Buiten kantooruren kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van het UMCG, (050) 361 61 61.

Ook wanneer u een UMCG-medewerker wilt interviewen, kunt u contact opnemen met de persvoorlichters van het UMCG. Zij zullen voor u het contact leggen met de desbetreffende medewerker. 

Fotograferen en filmen in het UMCG

Om de privacy van de patiënten en medewerkers van het UMCG te kunnen waarborgen, is het niet toegestaan om opnamen te maken in UMCG-gebouwen en op het UMCG-terrein zonder uitdrukkelijke toestemming van de afdeling Communicatie. Ook is niet toegestaan om UMCG-terrein of UMCG-gebouwen te betreden met ingeschakelde opnameapparatuur, tenzij hiervoor uitdrukkelijk toestemming is verleend door de afdeling Communicatie.

Het is wel toegestaan foto- en video-opnamen van personen te maken die uitsluitend privé-gebruik tot doel hebben. Uiteraard mag dit alleen met instemming van de gefotografeerde. Andere patiënten, bezoekers en medewerkers mogen niet worden gefotografeerd. Onder opnamen worden verstaan alle vormen van geluid- en/of beeldregistratie.

Voor het vragen van toestemming kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de persvoorlichters van de afdeling Communicatie. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer (050) 361 22 00. U kunt uw vraag ook via e-mail aan ons sturen via het formulier.

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram