Denkt u mee over hoe een nieuw zorgcoördinatieprogramma eruit moet zien voor patiënten die fragmentatie van zorg ervaren in Groningen? Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze Delphi studie: het vertalen van interventies voor patiënten met een hoge zorgbehoefte en -gebruik naar de lokale context.

Wat vragen we van u?

In totaal één uur van uw tijd. Daarin vragen we u tijdens drie verschillende rondes om in een online omgeving elementen van bestaande zorgcoördinatie interventies te beoordelen. Elke ronde doet u online en op een moment dat het u uitkomt.

Doel studie

Wij willen aan lokale zorgverleners in Groningen vragen wat we kunnen leren van bestaande interventies die in het buitenland zijn ontwikkeld. Onze Delphi studie heeft als doel om consensus te bereiken over de lokale relevantie en haalbaarheid van elementen uit evidence-based zorgcoördinatieprogramma’s.

Interesse?

Klik op de toegangslink voor meer informatie en om mee te doen. De eerste keer wordt u gevraagd om een wachtwoord aan te maken om toegang te krijgen tot deze Delphi. Elke keer dat u terug wilt keren naar deze studie, volgt u de bovenstaande link en gebruikt u uw e-mailadres en nieuw aangemaakte wachtwoord om in te loggen.

We realiseren ons dat we een flinke tijdsinvestering van u vragen, maar hopen van harte dat u met ons mee wilt denken over hoe de zorg te verbeteren voor deze kwetsbare populatie. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze uitnodiging, neem vooral contact met ons op!

Hartelijke groet, mede namens het hele studieteam,

Barbara van Munster,
Hoogleraar interne geneeskunde ihb Ouderengeneeskunde-Geriatrie UMCG
Telefoon: 050-3613921 / Email: [email protected]