• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Vertel het ons

Print 

​​Ervaringen, op- en aanmerkingen

Wat zijn uw ervaringen met het UMCG? Waar bent u tevreden over en wat kunnen we veranderen om uw tevredenheid te vergroten? We willen graag dat u ons dat vertelt, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

U kunt dat op verschillende manieren doen:

  • Vertel uw dokter of verpleegkundige (ook ongevraagd!) wat u vindt.
  • Neem contact op met één van de medewerkers van Patiënteninformatie, telefoonnummer (050) 361 33 00.
  • Stuur uw ervaring in via het formulier op deze pagina.

​​
Uw complimenten, op- of aanmerkingen worden doorgegeven aan de afdeling waar ze betrekking op hebben zodat zij ermee aan de slag kunnen gaan.

Uw bericht wordt op deze site gepubliceerd als u het UMCG daar toestemming voor geeft. Lees ook de overige spelregels.

Het UMCG vraagt ook regelmatig aan patiënten wat ze van hun behandeling in het UMCG vinden. Zo kan het zijn dat u gevraagd wordt een enquête of vragenlijst in te vullen, of deel te nemen aan een spiegelbijeenkomst waarbij u samen met andere patiënten zorgverleners over uw ervaringen vertelt. De uitkomsten gebruikt het UMCG om de zorg te verbeteren en daarnaast kunnen ze gebruikt worden om zorginstellingen met elkaar te vergelijken.

Vragen

Heeft u een vraag, dan kunt u ons bellen of mailen. Hoe u dat doet leest u op de contactpagina.

Klachten

Bent u heel ontevreden of denkt u dat er iets mis is gegaan? Dan kunt u een klacht indienen. Lees meer informatie over onze klachtenprocedure.

Website UMCG

Vragen, op- en aanmerkingen over de UMCG-site kunt u versturen via 'Tevreden over deze pagina?'. U vindt deze knop onderaan elke pagina.

 

Uw naam *

E-mailadres *

U kunt in het vak hieronder uw bericht aan het UMCG typen. *

Vink het vakje hieronder aan als u het UMCG toestemming verleent uw bericht op deze site te publiceren.

Vink het vakje hieronder aan als u het UMCG toestemming verleent uw naam bij uw bericht te vermelden.

Als u wilt dat het UMCG contact met u opneemt, dan kunt u hier aangeven op welk telefoonnummer of mailadres u benaderd wilt worden. Wilt u geen contact, druk dan op de knop 'Verzenden' onder aan deze pagina.

* Deze velden zijn verplicht
 Praktisch
Hoger risico op depressie?  

Kinderen met een ouder met een depressie of angststoornis hebben een hoog risico zelf depressief te worden of een angststoornis te krijgen. Dat blijkt uit onderzoek van promovendus Petra Havinga van het UMCG.

Lees erover in KennisInZicht 
Kun je depressies voorspellen?  

Kun je een depressie aan zien komen voor iemand er daadwerkelijk last van krijgt? Adjunct-hoogleraar Marieke Wichers van het UMCG deed hier op ongebruikelijke wijze onderzoek naar.

Lees erover in KennisInZicht 
Negatieve denkstijl en depressie?  

Wat gebeurt er in de hersenen van iemand met een depressie? Over die vraag boog neurowetenschapper Nynke Groenewold van het UMCG zich de afgelopen jaren. Vandaag promoveert ze op haar onderzoek.

Lees erover in KennisInZicht 
Depressie en hersenscan?  

Zou het in de toekomst mogelijk worden om met een bloedtest of hersenscan vast te stellen of iemand depressief is of een bipolaire stoornis heeft? We vragen het onderzoeker en psychiater Benno Haarman van het Universitair Centrum Psychiatrie van het UMCG in Groningen. Hij ging voor zijn promotieonderzoek zelf op zoek naar zo’n biomarker bij bipolaire stoornissen.

Lees erover in KennisInZicht 
Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram