• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Persvoorlichting

Print 

De persvoorlichters van de afdeling Communicatie zijn tijdens kantooruren bereikbaar op het telefoonnummer (050) 361 22 00. Buiten kantooruren kunt u bellen naar het telefooncentrale van het UMCG: (050) 361 61 61.

Ook wanneer u een UMCG-medewerker wilt interviewen, kunt u contact opnemen met de persvoorlichters van het UMCG. Zij zullen voor u het contact leggen met de desbetreffende medewerker. 

Fotograferen, filmen en geluidsopnames

Vanwege de privacy van de patiënten en medewerkers is het niet toegestaan om opnamen te maken in UMCG-gebouwen en op het UMCG-terrein zonder toestemming van de afdeling Communicatie. Ook is niet toegestaan om UMCG-terrein of UMCG-gebouwen te betreden met ingeschakelde opnameapparatuur, tenzij u hiervoor uitdrukkelijk toestemming heeft gekregen van de afdeling Communicatie.

Het is wel toegestaan foto- en video-opnamen van personen te maken die uitsluitend privégebruik tot doel hebben. Daarvoor hebben we wel een paar regels.

Voor het vragen van toestemming kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de persvoorlichters van de afdeling Communicatie. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer (050) 361 22 00. U kunt uw vraag ook via e-mail aan ons sturen via het formulier.

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram