•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

UMCG Transplantatiefonds blij met gift 3000 euro

Print 
16 maart 2021

​Vandaag ontving het UMCG Transplantatiefonds een cheque van € 3000,- uit handen van mevrouw Alien van den Bosch-Pleijter. Het bedrijf waar haar man werkt, familiebedrijf Van Werven, geeft elk jaar aan goede doelen in plaats van relatiegeschenken.

In september 2019 heeft Alien een succesvolle levertransplantatie gehad in het UMCG. “Na een ziekenhuisopname van vijf maanden was er wonder boven wonder een donorlever beschikbaar. De transplantatie gaf mij het leven terug” aldus Alien. Om met verder onderzoek meer mensen in de toekomst te kunnen helpen, hebben zij en haar man het UMCG Transplantatiefonds als goede doel voorgesteld.
Van Werven infra & recycling in Oldebroek wil dit doel graag ondersteunen: “Met dit geldbedrag ondersteunen we de prachtige activiteiten die het Transplantatiefonds van het UMCG verricht.” Namens de directie en medewerkers heel veel succes gewenst!

Het UMCG Transplantatiefonds draagt bij aan nieuwe behandelmethodes, het zo gezond mogelijk ouder worden en het welbevinden van transplantatiepatiënten en patiënten op de wachtlijst. Om dit mogelijk te maken is vernieuwend onderzoek op het gebied van donatie en transplantatie essentieel.


Van links naar rechts: Aad van den Berg, Mark Meerdink, Alien van den Bosch-Pleijter en man, Ger Sieders, Frans Cuperus


 

Overhandiging cheque: van links naar rechts Mark Meerdink, Alien van den Bosch-Pleijter en man