Kom ook naar het Open Huis van het Beatrix Kinderziekenhuis!

Tijdens het Open Huis laten we graag zien waar het Beatrix Kinderziekenhuis voor staat. En welke zorg we als Beatrix Kinderziekenhuis bieden. We staan allemaal klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Iedereen is welkom!

Nu is het dé kans om een hartlongmachine in het echt te zien. Je kunt presentaties zien over onze verschillende afdelingen. Bijvoorbeeld de Kinder intensive care en Neonatologie intensive care, operatiekamers en hartkatheterisatie.

Centrum voor aangeboren hartafwijkingen

Met deze open dag willen we ook iedereen bedanken voor de hartverwarmende steun die we hebben gekregen rond de dreigende sluiting van ons Centrum voor aangeboren harafwijkingen. Gelukkig wordt het besluit nu nog een keer onder de loep genomen, mede dankzij die steun. 

Werken in het BKZ

Trots zijn we op de ontwikkelmogelijkheden die je hebt als verpleegkundige binnen het kinderziekenhuis. Deze open dag biedt u ook de mogelijkheid om je te oriënteren op een loopbaan binnen het kinderziekenhuis. Deze dag staan (IC) verpleegkundigen en praktijkopleiders klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Neem vooral de kinderen mee!

We hebben allerlei leuke activiteiten, zoals:

  • Berendokters
  • Ballonkunstenaar
  • Schminken
  • Muziek

Aanmelden en route

Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon langskomen. Het adres in het UMCG is Poortweg 14. Loop via de hoofdingang naar rechts, de Poortweg in. Volg de bewegwijzering.

Tot de 26ste!