Terugblik open dag

10 juni 2023
Video bekijken Scannen
We hopen dat jullie net als wij hebben genoten van onze open dag! Met veel plezier en trots hebben onze collega’s duizenden enthousiaste bezoekers een kijkje achter de schermen gegeven. Van de operatiekamers en de laboratoria tot het kinderziekenhuis en de ambulances.
De open dag van het UMCG werd bezocht door gezinnen met kinderen, werkzoekenden, patiënten, familieleden en pensionado's. Voor elke doelgroep waren er activiteiten te doen. Zo konden kinderen hun knuffel laten gipsen of een speurtocht doen, waren er verschillende lezingen te volgen en kon er bij de stands in de centrale hal informatie gehaald worden van verschillende afdelingen. Hoewel de helikopter niet de hele dag aanwezig was, was het tripje naar het helikopterdek bovenop het UMCG enorm in trek. Het weer speelde daar natuurlijk ook in mee.

We hebben veel leuke reacties ontvangen van mensen die de open dag bezocht hebben en bedanken iedereen die er was voor de oprechte interesse in het UMCG en de zorg die we leveren.
Wil je meer leren over en van het UMCG? In onze newsroom delen wij het laatste nieuws, verhalen en onderzoeksresultaten. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws in jouw mailbox te ontvangen. 
Meer foto's zien? In ons album op Facebook  vindt u de hele collectie.