Behandelteam hoofd-halskanker

Het behandelteam hoofd-halskanker behandelt kanker​ in het hoofd-halsgebied.

Onze specialisten werken samen in een multidisciplinair behandelteam om u de best mogelijke hoofd-halskankerzorg te geven op het gebied van:

Alle gespecialiseerde zorgverleners zijn vanaf het begin bij uw behandeling betrokken. Zij werken samen in het UMCG Comprehensive Cancer Center.

In dit centrum gaan zorg, wetenschappelijk onderzoek, nieuwe behandelingen en onderwijs hand in hand. Zo werken we samen aan de beste zorg en innovatieve behandelingen van kanker.

Behandelteam

UMCG Expertisecentrum voor Hoofd- en Halsoncologie

Het UMCG is een expertisecentrum voor zeldzame aandoeningen op het gebied van hoofd-halskanker. Een zeldzame aandoening is een ziekte die minder dan 1 op de 2.000 mensen heeft.

Het ministerie van VWS heeft het UMCG aangewezen als expert in deze zorg.

Samenwerken voor de beste zorg

Als u ziek bent, wilt u de best mogelijke zorg krijgen. En het liefst bij u in de buurt. Ook als de zorg die u nodig heeft, ingewikkeld is. Daarom werken we als UMCG zoveel mogelijk samen met andere ziekenhuizen en zorgverleners zoals huisartsen, fysiotherapeuten en psychologen. Door steeds meer samen te doen, gaan we slimmer om met de zorg in de regio en krijgt u de zorg die u nodig heeft. 

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 16.30 uur. Of stuur een e-mail naar het secretariaat oncologie KNO.