Samenwerking Indiveo

Als UMCG willen we dat de website door iedereen goed te gebruiken en te begrijpen is. We weten dat informatie vaak beter begrepen wordt door gebruik van beeld en geluid. Daarom werken we zelf aan video’s en animaties én werken we samen met Indiveo. De afbeeldingen van Indiveo worden vooral ingezet als uitleg bij de onderzoeken en behandelingen op umcg.nl.

Indiveo werkt aan digitale patiëntenvoorlichting

Indiveo is een organisatie die werkt aan verbetering van informatie voor patiënten. Dit doen zij door digitale patiëntenvoorlichting in beeld en geluid te ontwikkelen die tijdens de behandeling ingezet kan worden. Op deze manier krijgen patiënten de juiste informatie op het juiste moment. Bij het UMCG ontvangen patiënten deze voorlichting via mijnUMCG bij diverse behandelingen.

Auteursrecht

Op umcg.nl werken we met meer algemene voorlichting waarbij afbeeldingen getoond worden. De afbeeldingen van Indiveo zijn eigendom van Indiveo en mogen niet worden gebruikt, gekopieerd of aangepast. Indien u interesse heeft in gebruik van deze beelden, kunt u contact opnemen met Indiveo.