• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers

Aanvragen onderzoeksdata

Print 

​​De database van Eurocat bevat een schat aan gegevens die beschikbaar is voor wetenschappelijk onderzoek. U kunt ons benaderen als u belangstelling heeft voor het gebruiken van Eurocat data voor uw onderzoek. Zo heeft Eurocat gegevens verzameld over het vóórkomen van de verschillende afwijkingen en over een groot aantal risicofactoren. Voor vragen over de gegevens die we verzamelen kunt u contact met ons opnemen of dit vermelden bij uw onderzoeksvraag. Heeft u een specifieke onderzoeksvraag, dan kunnen wij met u meedenken en data aanleveren.

Er gelden bij het verstrekken van gegevens uit onze database een aantal voorwaarden en bepalingen, zoals vastgesteld in ons reglement.

U kunt hier het aanvraagformulier (link) voor onderzoeksdata invullen. Gaat u naar een congres en wilt u een lezing houden over een onderwerp op het gebied van aangeboren aandoeningen,  dan voorzien wij u graag van recente en inhoudspecifieke gegevens.

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van recente Eurocat publicaties, onderzoek en aanverwante onderwerpen? U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram