• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Bezoektijden

Print 

Bereikbaarheid

De dialyseafdeling bevindt zich op de vierde verdieping tussen de verpleegafdelingen D4VA en C4VA in. De afdeling is te bereiken via Winkelstraat nummer 11, met de lift naar de vierde etage.

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag van 08.00 – 22.30 uur.
De dialyseafdeling is bereikbaar via telefoonnummers (050)3612377 of (050)3614813.

Buiten deze tijden kan er, voor spoedgevallen, contact worden opgenomen met de dienstdoende nefroloog via de telefoniste (050)3616161.

Krijgt u thuis lichamelijke klachten, neem dan u contact op met uw eigen huisarts. Uw huisarts kan contact opnemen met de (dienstdoende) nefroloog in het UMCG.

Postadres

Dialyse afdeling UMCG
Huispostcode  AA60
Postbus 30.001
9700 RB Groningen

Bezoektijden

U kunt tijdens de dialyse bezoek ontvangen. Er mogen niet meer dan twee bezoekers bij een patiënt. In verband met de hygiëne kunt u tijdens de aan- en afsluitprocedure van de dialyse geen bezoek ontvangen.

Taxivervoer

Als u vanuit huis komt, kan een taxi u halen of brengen. De afdelingssecretaresse regelt hiervoor een aanvraag met uw zorgverzekeraar en maakt afspraken met het taxibedrijf over de tijden van uw vervoer. De kosten van dit vervoer worden grotendeels door de verzekering vergoed. U betaalt zelf een jaarlijkse bijdrage en krijgt daarna een vrijwaringbewijs. (Dit vrijwaringbewijs geldt alleen voor de taxiritten naar en van de dialyse afdeling). Als u niet zelf naar de dialyseafdeling kunt komen, dan brengt de taxichauffeur of gastvrouw/man u. U kunt dit bij de ontvangsthal aanvragen.

In de ontvangsthal kunt met een twee euro muntstuk als onderpand gebruik maken van een rolstoel.

Na de dialyse haalt de de taxichauffeur u op of brengt een medewerker van de afdeling u naar beneden. Als u in het UMCG bent opgenomen, haalt en brengt de betreffende verpleegafdeling u.