• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Tarieven Inlichtingen en Rapporten

Print 
Laatst bijgewerkt op 10 januari 2020

​​​​​​​​​​​​Het UMCG brengt kosten in rekening voor het verstrekken van:

Afschriften en beeldmateriaal

U kunt gratis een kopie opvragen van uw dossier. Stuur met de aanvraag een kopie van uw identiteitsbewijs mee. Uw identiteitsbewijs wordt na de identiteitscontrole direct vernietigd. Geef bij uw verzoek aan of u kopieën van gemaakte foto’s wilt hebben.

Rapportage medische keuring

Als u medisch gekeurd wordt voor (bijvoorbeeld) het verkrijgen van een levensverzekering, dan wordt de nota voor de schriftelijke rapportage en de eventuele verrichtingen die zijn gedaan (zoals een röntgenfoto en bloedonderzoek) naar de opdrachtgever voor de keuring gestuurd. Deze kosten worden mogelijk aan u doorberekend.

Bedrijfs-/verzekeringsarts en CBR

Informatie aan een bedrijfsarts, verzekeringsarts of het centraal bureau rijvaardigheidsbewijzen (CBR) binnen het kader van de sociaalrechtelijke wetgeving. Als u op verzoek van het CBR gekeurd wordt voor het rijbewijs, dan worden de kosten bij u in rekening gebracht.

Overige informatie

Overige informatie die niet hierboven is benoemd, bijvoorbeeld aan letselschadebureaus. Voor het verstrekken van deze informatie brengt het UMCG de tijdsinvestering van de medisch specialist in rekening.

In onderstaande tabellen staan de prijzen per geleverde informatie.​

Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram