• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Plastische Chirurgie

Print 

​​​Locatie in het UMCG

Polikliniek Vorm en Beweging (Bekijk de plattegrond​)
Fonteinstraat 5​
Tel. (050) 361 21 74
Fax (050) 361 92 51

Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 16:30 uur. ​

​Voor wie

​U kunt op de polikliniek terecht voor afspraken en onderzoek als voorbereiding op of na een plastisch-chirurgische operatie of behandeling.

Afspraak

Voor een afspraak op de polikliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Wij bekijken dan bij welke specialist u het best terecht kunt en wanneer. U krijgt daarna een afspraakbrief met een oproep voor het spreekuur.

Heeft u een afspraak en kunt u niet? Of heeft u vragen over de afspraak? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het telefoonnummer staat hierboven en in de afspraakbrief.

Bent u in het jaar voor deze afspraak opgenomen geweest in een ziekenhuis buiten Nederland? Geef dit dan vóór uw afspraak aan ons door.

Voorbereiding op de afspraak

Voor uw eerste bezoek is het niet nodig dat u stopt met het gebruik van bepaalde medicijnen. Dit is vaak wel nodig bij aanvullend onderzoek, maar dat wordt dan duidelijk aangegeven.
U kunt na de afspraak zelfstandig naar huis.

Aanmelden bij de aanmeldzuil

Op onze polikliniek kunt u zich ​aanmelden bij de aanmeldzuil.​

Op uw afspraakbrief staat een streepjescode. Houd deze code voor de scanner. U krijgt een bon met daarop uw oproepnummer en uw afspraken. U wordt opgeroepen door uw arts/verpleegkundige. Voor vragen kunt u terecht bij de medewerker aan de balie.

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram