• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Medische Oncologie

Print 

​Locatie in het UMCG

Polikliniek Oncologie 1 (​Bekijk de plattegrond​
Fonteinstraat 20
Telefoon: (050) 361 23 70

Op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.

Afspraak

Voor een afspraak op de polikliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Wij bekijken dan bij welke specialist u het best terecht kunt en wanneer. U krijgt daarna een afspraakbrief met een oproep voor het spreekuur.

Heeft u een afspraak en kunt u niet? Of heeft u vragen over de afspraak? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het telefoonnummer staat hierboven en in de afspraakbrief.

Bent u in het jaar voor deze afspraak opgenomen geweest in een ziekenhuis buiten Nederland? Geef dit dan vóór uw afspraak aan ons door.

Onderzoeken

Het kan zijn dat u voorafgaand of aansluitend aan uw afspraak nog andere onderzoeken krijgt, zoals een hartfilmpje (ECG) of een röntgenfoto. Soms moet u ook eerst bloed moet laten prikken bij de Prikpoli. 

Voorbereiding

U kunt zich voorbereiden op uw bezoek aan het UMCG door uw klachten van tevoren op te schrijven. Bedenk ook welke vragen uw wilt stellen. Als u het prettig vindt, kunt u iemand meenemen naar het gesprek.

Voor uw bezoek is het niet nodig dat u stopt met het gebruik van bepaalde medicijnen. Dit is soms wel nodig bij aanvullend onderzoek, maar dat wordt dan duidelijk aangegeven.

U kunt na de afspraak zelfstandig naar huis.

Aanmeldzuil

Op onze polikliniek kunt u zich aanmelden bij de aanmeldzuil.  

Op uw afspraakbrief staat een streepjescode. Houd deze code voor de scanner. U krijgt een bon met daarop uw oproepnummer en uw afspraken.

U wordt opgeroepen door uw arts/verpleegkundige. Voor vragen kunt u terecht bij de medewerker aan de balie.

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram