• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

MOC-poli

Print 

​Locatie in het UMCG

Polikliniek Oncologie 2 (​Bekijk de plattegrond)
Fonteinstraat 16

Nieuwe patiënten kunnen bellen naar (050) 361 49 11. Komt u voor controle, dan kunt u bellen naar (050) 361 85 00.

Op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.  

Voor wie

U kunt op de MOC-poli (Mamma Ovarium Carcinoom) terecht voor afspraken, onderzoek en behandeling van erfelijke borst- en/of eierstokkanker. De meeste vrouwen worden verwezen naar de MOC-poli omdat uit erfelijkheidsonderzoek blijkt dat ze draagster zijn van een erfelijke aanleg voor borst- en eierstokkanker. Meestal gaat het om een verandering in het BRCA1 of BRCA2 gen.

Afspraak

Voor een afspraak op de polikliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Wij bekijken dan bij welke specialist u het best terecht kunt en wanneer. U krijgt daarna een afspraakbrief met een oproep voor het spreekuur.

Heeft u een afspraak en kunt u niet? Of heeft u vragen over de afspraak? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het telefoonnummer staat hierboven en in de afspraakbrief.

​Aanmelden bij de aanmeldzuil

Op onze polikliniek kunt u zich aanmelden bij de aanmeldzuil.    

Op uw afspraakbrief staat een streepjescode. Houd deze code voor de scanner. U krijgt een bon met daarop uw oproepnummer en uw afspraken. U wordt opgeroepen door uw arts/verpleegkundige. Voor vragen kunt u terecht bij de medewerker aan de balie.​​​​​ 

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram