• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Weer naar huis

Print 

Vervolgafspraak

De meeste patiënten moeten vaak terugkomen op de polikliniek Hematologie. Na uw (eerste) bezoek hoort u wanneer een nieuwe afspraak nodig is. U kunt de afspraak maken bij de regiebalie in uw wachtruimte. Wanneer en hoe u de uitslagen van uw onderzoeken krijgt, hoort u van uw hematoloog. Het heeft geen zin om eerder te bellen voor deze uitslagen.

Tussendoor komen

Als u tussendoor wilt komen moet u van te voren een afspraak maken. Dit is nodig omdat uw dossier uit het archief opgezocht moet worden. Daarnaast krijgt u waarschijnlijk niet uw vaste hematoloog te zien. De acht hematologen hebben allemaal één- of tweemaal per week spreekuur op een vast tijdstip. De andere dagen zijn gevuld met vele andere taken zoals zorg voor de afdeling, onderzoek en onderwijs.

Direct uw medicijnen mee

Als de arts u medicijnen of hulpmiddelen heeft voorgeschreven, kunt u deze na uw ziekenhuisbezoek meestal meteen afhalen of bestellen bij Apotheek de Sprong. U vindt de apotheek in de centrale hal van het UMCG. Meer informatie over Apotheek de Sprong vindt u via de link onder aan deze pagina.

Meer informatie

  • Als u uw afspraak wilt verzetten en of vragen heeft over uw afspraak, kunt u contact opnemen met de zorgadministratie van de polikliniek. Deze is op werkdagen te bereiken van 8.30 – 12.00 uur en tussen 13.30 – 16.00 uur op telefoonnummer (050) 361 23 70.
  • Voor onderzoeken en behandelingen op het Dagcentrum (zoals bloedtransfusie, antistofbehandeling, chemotherapie en beenmergonderzoek) kunt u contact opnemen met het Dagcentrum. Deze is tijdens werkdagen op kantoortijden te bereiken op telefoonnummer (050) 361 30 33.
  • Voor verpleegkundige vragen belt u met het algemene telefoonnummer van het UMCG (050) 361 61 61 en vraagt u naar de verpleegkundig specialist van de afdeling Hematologie. Als het nodig is geeft zij uw vraag door aan de behandelende arts, die u indien nodig terugbelt.
  • Bij medische spoed belt u ook met het algemene telefoonnummer van het UMCG (050) 361 61 61 en vraagt u naar uw eigen of, als deze er niet is, de dienstdoende hematoloog.

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram