• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Weer naar huis

Print 

Vervolgafspraak

Het kan zijn dat u na uw bezoek terug moet komen op de polikliniek. Bijvoorbeeld voor de uitslag van een onderzoek, controle of verdere onderzoeken. Tijdens uw afspraak wordt aangegeven of u opnieuw wordt verwacht. Bij de balie waar u zich eerder heeft gemeld, wordt een nieuwe afspraak met u gemaakt.

Direct uw medicijnen mee 

Als de arts u medicijnen of hulpmiddelen heeft voorgeschreven, kunt u deze na uw ziekenhuisbezoek meestal meteen afhalen of bestellen bij Apotheek de Sprong. U vindt de apotheek in de centrale hal van het UMCG. Meer informatie over Apotheek de Sprong vindt u via de link onder aan deze pagina.

Meer informatie

Als u uw afspraak wilt verzetten of afzeggen, kunt u contact opnemen met de polikliniek Neurochirurgie. Deze is op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur te bereiken op telefoonnummer (050) 361 28 99. Buiten de openingstijden staat het antwoordapparaat aan.

Voor informatie over patiëntenverenigingen, andere gezondheidszorginstellingen, de gang van zaken in het UMCG, opmerkingen en klachten, kunt u contact opnemen met Patiënteninformatie. Informatie hierover vindt u via de link onder aan deze pagina.

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram