• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers

Neurochirurgie

Print 

Intern adres

Fonteinstraat 3

Bereikbaarheid

Telefoon (050) 361 28 99
Op werkdagen van 08.30 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.30 uur

Interne bereikbaarheid

U bereikt de polikliniek Neurochirurgie via de hoofdingang van het UMCG. De begane grond is opgedeeld in binnenstraten. U gaat linksaf naar de Fonteinstraat. Daarna gaat u bij huisnummer 3 naar binnen. Deze komt uit bij de balie en wachtruimte van de polikliniek. Als u uw afspraak wilt verzetten of afzeggen, kunt u contact opnemen met de polikliniek Neurochirurgie.

Op de polikliniek Neurochirurgie vindt het neurochirurgische spreekuur plaats. Tijdens het spreekuur maakt u kennis met de neurochirurg en heeft u een gesprek over een eventuele behandeling.

Voor een afspraak op de polikliniek Neurochirurgie, moet uw huisarts of specialist een verzoek indienen door een brief te sturen. Na het verzamelen van uw medische gegevens en foto’s volgt een afspraak. Wilt u de afspraak verzetten of afzeggen, dan kunt u zelf contact opnemen met de polikliniek.

Bent u een jaar voorafgaand aan uw polikliniekbezoek opgenomen in een ziekenhuis buiten Nederland, geef dit dan zo spoedig mogelijk door. Dat is belangrijk bij het tegengaan van de verspreiding van de MRSA-bacterie.

U kunt zich voorbereiden op uw bezoek aan het UMCG door uw klachten en vragen van tevoren op te schrijven. Ook is het handig om een overzicht van de medicijnen die u gebruikt mee te nemen.

Als u voor de eerste keer naar het UMCG komt, schrijft u zich in bij een centrale inschrijfbalie. De inschrijfbalies vindt u in de Ontvangsthal (P-zuid) en bij de Fonteinstraat 17 (P-noord). Om u in te schrijven heeft u nodig:

  • Een geldig legitimatiebewijs.
  • Bewijs van inschrijving bij uw zorgverzekeraar (zorgpas).

Daarna meldt u zich bij de balie van de polikliniek.

Besmettelijke ziekten

Wilt u in verband met een mogelijke besmettelijke ziekte, van tevoren contact opnemen als u:

  • Op een veebedrijf woont of werkt.
  • Het afgelopen jaar langer dan 24 uur in een buitenlands ziekenhuis was opgenomen.