• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Weer naar huis

Print 

Schriftelijke samenvatting

Na het eindgesprek krijgt u een brief thuis, waarin een schriftelijke samenvatting staat van wat de geneticus u in het eindgesprek heeft verteld. Zo kunt u alles nog eens rustig nalezen. Uw huisarts en eventuele verloskundige of medisch specialist(en) krijgen met uw toestemming een kopie van de brief.

Maatschappelijk werk

Wellicht blijft u na het eindgesprek met vragen zitten. Een vervolggesprek met de maatschappelijk werker kan dan verhelderend zijn. De maatschappelijk werker kan u steunen met de verwerking van de uitslag als die heel teleurstellend is. Ook kan hij u begeleiden bij het zoeken naar de keuze die in uw situatie de beste is. Uiteindelijk ligt de beslissing bij uzelf. Als u dat wenst, kan de maatschappelijk werker kan u helpen aan informatie over andere medische of maatschappelijke instanties of hulpverleningsorganisaties, zoals ouder- en patiëntenverenigingen.

Meer informatie

Voor informatie over patiëntenverenigingen, andere gezondheidszorginstellingen, de gang van zaken in het UMCG, opmerkingen en klachten, kunt u contact opnemen met de medewerkers van Patiënteninformatie. Informatie hierover vindt u via de link onder aan deze pagina.

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram