• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Alzheimer Centrum Groningen

Print 

Locatie in het UMCG

Polikliniek Ouderengeneeskunde (​Bekijk de plattegrond​)
Fonteinstraat 3​
Telefoon: ​(050) 361 83 61
Fax: (050) 361 88 88

Op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.

Voor wie

U kunt op de polikliniek terecht voor afspraken op het gebied van geheugenproblemen en voor de nazorg van delier en dementie.

Afspraak

Voor een afspraak op de polikliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Wij bekijken dan bij welke specialist u het best terecht kunt en wanneer. U ontvangt daarna een afspraakbrief met een oproep voor het spreekuur.

Heeft u een afspraak en kunt u niet? Of heeft u vragen over de afspraak? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. U vindt het telefoonnummer hierboven en in de afspraakbrief.

Voorbereiding

U kunt zich voorbereiden op uw bezoek aan het UMCG door uw klachten van tevoren op te schrijven. Bedenk ook welke vragen uw wilt stellen. Heeft u een vragenlijst gekregen bij uw afspraakbrief? Vul deze dan thuis in en neem het mee naar de afspraak.

Voor uw bezoek is het niet nodig dat u stopt met het gebruik van bepaalde medicijnen. Dit is soms wel nodig bij aanvullend onderzoek, maar dat wordt dan duidelijk aangegeven.

Onderzoeken

Het kan zijn dat u voor of na uw afspraak nog onderzoeken krijgt. Bijvoorbeeld een MRI-scan, een CT-scan, bloedonderzoek of een neuropsychologisch onderzoek.

Aanmelden bij de balie

Op onze polikliniek kunt u zich aanmelden bij balie. U wordt opgeroepen door uw arts, verpleegkundig consulent/specialist of neuropsycholoog. Voor vragen kunt u terecht bij de medewerker aan de balie.

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram