• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Abdominale chirurgie

Print 

​​​​​​Locatie in het UMCG

Polikliniek Buik (Bekijk de plattegrond)
Fonteinstraat 21
Telefoon: (050) 361 92 59

Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 16.30.

U kunt op de polikliniek terecht voor afspraken, onderzoek en behandeling.

Afspraak

Voor een afspraak op de polikliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Wij bekijken dan bij welke specialist u het best terecht kunt en wanneer. U krijgt daarna een afspraakbrief met een oproep voor het spreekuur.

Heeft u een afspraak en kunt u niet? Of heeft u vragen over de afspraak? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het telefoonnummer staat hierboven en in de afspraakbrief.

Bent u in het jaar voor deze afspraak opgenomen geweest in een ziekenhuis buiten Nederland? Geef dit dan vóór uw afspraak aan ons door.

Voorbereiding op de afspraak

U kunt zich voorbereiden op uw bezoek aan het UMCG door uw klachten van tevoren op te schrijven. Bedenk ook welke vragen uw wilt stellen. Als u het prettig vindt, kunt u iemand meenemen naar het gesprek.

​Aanmelden bij de aanmeldzuil

Op onze polikliniek kunt u zich aanmelden bij de aanmeldzuil.   

Op uw afspraakbrief staat een streepjescode. Houd deze code voor de scanner. U krijgt een bon met daarop uw oproepnummer en uw afspraken. U wordt opgeroepen door uw arts/verpleegkundige. Voor vragen kunt u terecht bij de medewerker aan de balie.​​​​​ 

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram