• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Reumatologie en Klinische Immunologie

Print 

​Locatie in het UMCG

Polikliniek Long- en Systeemziekten (Bekijk de plattegrond)
Fonteinstraat 13
Telefoon: (050) 361 29 08
Fax: (050) 361 97 07

Op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.30.

Voor wie

U kunt op de polikliniek terecht voor afspraken, onderzoek en behandeling op het gebied van reumatische aandoeningen, systeemziekten of een verstoord afweersysteem.

Afspraak

Voor een afspraak op de polikliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. We bekijken dan bij welke specialist u het best terecht kunt en wanneer. U krijgt daarna een brief met een oproep voor het spreekuur. 

Heeft u een afspraak en kunt u niet? Of heeft u vragen over de afspraak? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het telefoonnummer staat hierboven en in de afspraakbrief.

Voorbereiding

U kunt zich voorbereiden op uw bezoek aan het UMCG door uw klachten van tevoren op te schrijven. Bedenk ook welke vragen uw wilt stellen. Als u het prettig vindt, kunt u iemand meenemen naar het gesprek.

Onderzoeken

Het kan zijn dat u voor of na uw afspraak nog andere onderzoeken krijgt, zoals een longfunctie onderzoek. Soms moet u ook bloed laten prikken voor een bloedonderzoek.

Aanmelden bij de aanmeldzuil

Op onze polikliniek kunt u zich aanmelden bij de aanmeldzuil.

Op uw afspraakbrief staat een streepjescode. Houd deze code voor de scanner. U krijgt een bon met daarop uw oproepnummer en uw afspraken. U wordt opgeroepen door uw arts/verpleegkundige. Voor vragen kunt u terecht bij de medewerker aan de balie.​​​​​

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram