• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Orthodontie

Print 

​Locatie in het UMCG

Triadegebouw, Ingang 24
Telefoon (050) 361 00 50

Interne ber​eikbaarheid

U bereikt de polikliniek Orthodontie via ingang 24 aan de Antonius Deusinglaan. Halverwege de Antonius Deusinglaan vindt u een portiersloge van het UMCG. Hier gaat u het UMCG-terrein op. Om de polikliniek Orthodontie te bereiken gaat u na driehonderd meter naar links. U komt door een poort op een binnenplaats. Hier vindt u de polikliniek, bij ingang 24.

Als u naar de polikliniek Orthodontie wilt vanuit de centrale ontvangsthal van het UMCG, kunt u deze alleen bereiken wanneer u buitenom loopt. Vanuit de hal loopt u naar buiten en slaat af naar links. Na twintig meter slaat u weer af naar links. U loopt langs vier beddenhuizen en loopt met de weg mee naar links. Bij de T-spitsing gaat u naar rechts en slaat na honderd meter opnieuw af naar rechts. U komt door een poort op een binnenplaats. Hier vindt u de polikliniek, bij ingang 24.

Voor wie

Op de polikliniek Orthodontie vindt onderzoek en behandeling plaats van de groei van de kaken en de ontwikkeling van het gebit. Het doel van de behandeling is het verkrijgen van een goed functionerend en regelmatig gebit, dat er mooi uitziet en goed schoon te houden is. De verwijzing naar de orthodontist gebeurt in de meeste gevallen door de tandarts.

Afspraak

Voor een afspraak op de polikliniek Orthodontie van het UMCG kunt u contact opnemen met de polikliniek. U kunt er alleen terecht als u bent verwezen.

Voorbereiding

U kunt zich voorbereiden op het polikliniekbezoek door uw wensen en vragen van tevoren op te schrijven. Zo vergeet u niets. Verder is het goed de volgende zaken bij u te hebben:

  • uw afspraakbriefje met barcode (deze krijgt u na uw eerste afspraak);
  • een tandenborstel om eventueel uw tanden te poetsen voor uw afspraak;
  • een geldig legitimatiebewijs (een geldig paspoort, geldige identiteitskaart, geldig vreemdelingendocument of een geldig rijbewijs).

 

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram