• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Weer naar huis

Print 

Centrum voor Orale Implantologie

Vervolgafspraak

Voor een behandeling komt u meestal meerdere malen naar het Centrum voor Orale Implantologie. Tijdens uw afspraak wordt aangegeven wanneer en op welke locatie u opnieuw wordt verwacht. In de spreekkamer of bij de balie waar u zich eerder heeft gemeld, wordt een nieuwe afspraak met u gemaakt.

Afzeggen van afspraken

Het afzeggen van afspraken is ongewenst, onvoorziene omstandigheden nagelaten. Is dit onvermijdelijk, neem dan uiterlijk vierentwintig uur van tevoren contact op met het secretariaat van het Centrum voor Orale Implantologie. Deze is op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur te bereiken op telefoonnummer (050) 361 25 61. Zegt u later af, dan wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Afzeggingen door ziekte buiten werktijden en in het weekend of op feestdagen kunt u doorgeven via faxnummer (050) 361 28 31 of per e-mail Contact.

Meer informatie

Voor informatie over patiëntenverenigingen, andere gezondheidsinstellingen, de gang van zaken in het UMCG, opmerkingen en klachten, kunt u contact opnemen met Patiënteninformatie. Informatie hierover vindt u via de link onder aan deze pagina.

 Praktisch
Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram