• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers

Plattegrond UMCG

Print 
​​

De begane grond van het UMCG is opgedeeld in binnenstraten: de Fonteinstraat, de Poortweg, de Winkelstraat en de Langstraat. Op de begane grond van het UMCG vindt u de meeste poliklinieken.

De polikliniek Neurologie, het Endoscopiecentrum en het Functiecentrum Urologie zijn gevestigd op de eerste etage van het ziekenhuis. Deze kunt u bereiken via de lift of trap. Op de plattegrond hieronder ziet u waar de meeste poliklinieken te vinden zijn.  Klik op het kaartje hieronder voor een vergroting.  


​​Wegwijs in het UMCG

Ook kunt u de brochure 'Wegwijs in het UMCG'​ downloaden en/of printen. Wilt u zich alvast oriënteren op de looproute vanaf ingang naar polikliniek? Kijk dan eens op Virtueel UMCG​.

Psychiatrie en Orthodontie

Via Ingang Noord komt u ook bij de poliklinieken van de afdelingen Psychiatrie en Orthodontie. Deze route neemt u ook als u naar de parkeergarage Noord gaat.

De polikliniek van de afdeling Psychiatrie vindt u ongeveer vijftien meter na de ingang links. Aan het eind van deze straat vindt u de polikliniek, bij ingang 32.

Wilt u naar de polikliniek Orthodontie, dan gaat u na driehonderd meter naar links. U komt via een poort op een binnenplaats. Hier vindt u de polikliniek, bij ingang 24. (Als u met de auto komt, dan moet u deze eerst parkeren in parkeergarage Noord.)

In de brochure 'Wegwijs in het UMCG', vindt u een plattegrond van het UMCG terrein met daarop de poliklinieken Psychiatrie (ingang 32) en Orthodontie (ingang 24, Triadegebouw).​