• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Informatie over de cursussen

Print 

Wat voor cursussen zijn er?

In het onderzoek worden drie online cursussen gratis aangeboden: een muziekcursus, creatieve workshops en een taalcursus. Bij de muziekcursus zult u gitaar leren spelen, bij de creatieve workshops zult u bijvoorbeeld schilderen of tekenen en bij de taalcursus leert u (beter) Engels spreken en begrijpen.

Welke cursus gaat u volgen?

Welke cursus u krijgt aangeboden wordt bepaald via een willekeurige loting. Dit betekent dat u niet zelf kunt kiezen. Nadat u besloten heeft aan het onderzoek deel te nemen, en hier geschikt voor blijkt te zijn, dan vertellen wij u in welke groep u bent ingeloot. U kunt niet wisselen van cursus.

Wanneer en waar vinden de cursussen plaats?

Als aftrap van de cursus zal er een kennismakingsbijeenkomst plaatsvinden in Amersfoort, mits dit is toegestaan volgens RIVM maatregelen. Deze zal ingepland worden wanneer alle deelnemers bekend zijn en zal maximaal 90 minuten duren. Er wordt rekening gehouden met de woonplaats en dus de reisafstand van alle deelnemers (waar mogelijk). Uiteraard zullen ten alle tijden de RIVM maatregelen in acht worden genomen. Na de kennismakingsbijeenkomst kunt u daadwerkelijk starten met de cursus. Bij elke cursus krijgt u eens in de twee weken op woensdagmiddag een digitale les. Daarnaast oefent u bij de muziek- en taalcursus thuis 5 dagen per week 45 minuten. Wanneer of waar u dit doet mag u zelf kiezen.

Hoe lang duurt de cursus?

Alle cursussen duren drie maanden. Na een eerste kennismakings- en instructiebijeenkomst zijn er 6 digitale lessen in 12 weken. Na deze drie maanden is het mogelijk om de cursus nog 3 maanden gratis te verlengen. Dit kan alleen als genoeg er genoeg docenten en medestudenten dit ook willen.

Volg ons op sociale mediaFacebook