• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Route naar het UMCG

Print 

​​​​Het UMCG heeft twee locaties:

Wegwerkzaamheden rond Groningen

Tot en met 2021 is de stad Groningen door wegwerkzaamheden minder goed bereikbaar. Dat heeft misschien gevolgen voor uw reistijd naar het UMCG of Beatrixoord.

Reisadviezen

Met het ​openbaar vervoer​

Het UMCG is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op dit kaartje ziet u alle mogelijkheden.

Met de fiets

Komt u met de fiets, bakfiets, bromfiets, mountainbike of motor? Dan moet u deze parkeren in één van onze gratis fietsenstallingen. Op deze kaart vindt u alle fietsenstallingen. Aanvullende informatie kunt u vinden op de pagina Fietsen en motorstallingen​.

Toch met de auto? Check voor vertrek!

​Kijk voor vertrek op groningenbereikbaar.nl of er wegwerkzaamheden zijn en vertrek op tijd.​

  • Parkeer gratis op een P+R-terrein
    Buiten de stad Groningen zijn P+R-terreinen. U kunt hier gratis parkeren en ​dan verder reizen met de bus naar de hoofdingang van het UMCG, ingang Oostersingel​ of ingang Noord. Bussen vertrekken elke 5-15 minuten. In de bus kunt u betalen met de​ OV-chipkaart of losse kaartjes kopen. Reist u met meerdere personen? Koop dan een​ 6 euro-kaartje, geldig voor maximaal 5 personen.
  • Betaald parkeren in UMCG-parkeergarages
    Parkeergarage Zuid (volg borden UMCG hoofdingang). ​Handig als u een afspraak heeft op Fonteinstraat 1 t/m 12 of op de Poortweg. Parkeergarage Noord (volg borden UMCG Noord). ​​​Handig als u een afspraak heeft op Fonteinstraat 13 t/m 21, de Langstraat, het Triadegebouw, het Universitair Centrum Psychiatrie of het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde.​

Bent u patiënt?

Neem uw afspraakbrief mee en laat deze zien. Parkeren in de parkeergarage kost voor die dag dan maximaal €5,00.​​

Soms is een nieuwe afspraak nodig. Bij het maken van de afspraak kunt u vragen of dit op moment buiten de spitstijden kan. ​