• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Informatiebijeenkomsten

Print 
11 april 2019

​​I​nformatiebijeenkomst  epidurale neuromodulatie  23 mei 2019

Patiënten met chronische pijn hebben vaak een lange geschiedenis van onsuccesvolle behandelingen. 

Een deel van deze patiëntengroep behandelt het UMCG al meer dan 20 jaar met goed resultaat met epidurale neuromodulatie. Neuromodulatie is een behandeling van o.a. chronische pijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van het toedienen van elektrische prikkels of medicijnen vlak bij het ruggenmerg, de zenuwbanen of de hersenen.

Op donderdag 23 mei 2019  organiseert het  Anesthesiologie Pijncentrum op locatie Beatrixoord van het UMCG  een informatiebijeenkomst over epidurale neuromodulatie. Deze bijeenkomst start om 19.00 uur  en zowel verwijzers als patiënten zijn van harte welkom om zich te laten informeren. Er wordt uitleg gegeven over de behandeling en de verwijzing, maar ook oud patiënten delen hun ervaringen met deze manier van pijnbestrijding van chronische klachten.  Diverse medische specialisten zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.  

Voor meer informatie over neuromodulatie kunt u neuromodulatie.com raadplegen. 

​​In samenwerking met het UMCG organiseert het Ommelander Ziekenhuis Groningen een Informatiebijeenkomst over borstreconstructie 

De plastisch chirurgen van het Ommelander Ziekenhuis Groningen informeren over de behandelmogelijkheden, volumebehoud en volumeherstel na een borstoperatie of als aanvulling op de behandeling van borstkanker.  De bijeenkomst is bedoeld voor (ex)borstkankerpatiënten, hun naasten, huisartsen en andere belangstellenden. De toegang is gratis.

Wanneer : donderdag 11 april 2019 donderdag 10 oktober 2019 

Tijdstip : van 19:00 – 21:00 uur (zaal open 18.30 uur) 

Locatie : restaurant Ommelander Ziekenhuis