• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Omdat het zieke kind beter verdient

Print 

​​​​​​​​​​​​​​​​Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis financiert projecten die het verblijf van kinderen en hun ouders in het Beatrix Kinderziekenhuis veraangenamen.​​​ Daarnaast ondersteunt de stichting onderzoek dat gericht is op het verbeteren van de behandeling en begeleiding van kinderen. Uw steun is hierbij hard nodig!
 

Projecten

Een ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn, het hele leven staat even op zijn kop. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met zijn donateurs het verblijf te ve​​raangenamen door in te springen op de behoeften van ouder en kind. Zo ondersteunt zij verschillende projecten van zowel wetenschapsprojecten als welzijnsprojecten voor het zieke kind en de familie er om heen.

Voorbeelden van wel​​zijnsprojecten zijn onder andere de theatervoorstellingen, Muziek aan bed, iPads, het ziekenhuispaspoort, dieren op bezoek, Liedjesfabriek, de inrichting van de snoezelkamer en stiltekamer.
 

Eigen actie

Naast dat Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis acties organiseert voor fondsenwerving, kunt u ons daar ook bij helpen! Start zelf een actie zoals bijvoorbeeld een sponsorloop, sportevenement, een veiling of een activiteit m​​​​et de buurt. Al dit soort initiatieven zijn prachtige manier om als goed doel te ondersteunen en zijn we erg blij mee! Wilt u ons helpen? 

Voor meer​​ informatie, k​​​ijk op vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl/steun-ons/​ 


Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram