• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Pijn (revalideren)

Print 

Als je langere tijd last hebt van pijn hebt, ben je vaak heel moe en kun je problemen krijgen met bewegen. Je kunt pijn krijgen na een ongeval of als je ziek bent of ziek bent geweest. Sommige kinderen krijgen ineens last van pijn. Je hebt vast al veel onderzoeken gehad. Toch is er nog geen oorzaak gevonden. Doordat je pijn hebt kun je niet meer alles doen wat je graag wilt doen.

Dit is Floor. Floor heeft last van haar knie. Dit komt door een ongeluk. Floor heeft al veel onderzoeken gehad, maar de artsen weten niet waarom de pijn niet overgaat. Floor is door de pijn vaak erg moe. Floor kan door de pijn en omdat ze zo moe is niet meer elke dag naar school of spelen met vriendinnen.

Floor gaat naar het Centrum voor Revalidatie om te revalideren. In het Centrum voor Revalidatie gaat Floor oefenen om goed om te gaan met haar pijn en vermoeidheid.

Doel van de behandeling

Het doel van de behandeling is dat jij weer kunt doen wat je graag wilt, zoals naar school gaan en spelen. Samen met het team van de kinderrevalidatie ga jij je eigen doelen maken. Zo oefen je precies wat je graag wilt leren. Het team van de kinderrevalidatie leert jou om goed om te gaan met de pijn.

Floor heeft vaak pijn en dat maakt haar soms verdrietig. Floor heeft samen met het team van de kinderrevalidatie doelen bedacht. Ze wil graag weer iedere dag naar school. Floor wil ook graag weer kunnen spelen met vriendinnetjes. In het Centrum voor Revalidatie gaat Floor oefenen zodat ze haar doelen kan halen.

In de folder kun je meer lezen over de behandeling van pijn in het Centrum voor Revalidatie.

 

Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram