• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Vooraf

Print 

Het UMCG heeft in het Beatrix Kinderziekenhuis twee poliklinieken. Ze zijn speciaal voor kinderen. Op sommige plekken hangen tekeningen, er is veel speelgoed en er is zelfs een weg met echte stoplichten.

Kinderpoliklinieken
Poortweg 14 en 15
Tel. (050) 361 42 33

Je kan op de poliklinieken komen via de hoofdingang van het ziekenhuis. Vanuit de grote hal ga je rechtsaf naar de straat die Poortweg heet. Aan het einde van die straat vind je het Beatrix Kinderziekenhuis. Je ziet het al van ver, want er staat een groot, roze theater voor de ingang. Als je naar binnen gaat is er nog een echt hinkelpad en zebrapad.

Je kan ook een afspraak hebben op een andere polikliniek. Hier komen vooral veel volwassen mensen voor de dokter. Daar kun je ook spelen, maar er is minder speelgoed.

Niet vergeten

Het is goed als je ouders een paar belangrijke papieren meenemen naar het ziekenhuis. Zoals de papieren van de verzekering en je UMCG-pasje (als je die al hebt). Zelf kan je helpen door op te schrijven waar je last van hebt.

Vragen

Heb je vragen schrijf deze dan op. Je kunt ze tijdens je bezoek aan de dokter, de verpleegkundige of de pedagogisch medewerker stellen. 

Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram