• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Poliklinieken - plattegronden

Print 

​De begane grond van het UMCG is opgedeeld in binnenstraten: de Fonteinstraat, de Poortweg, de Winkelstraat en de Langstraat. Op de begane grond van het UMCG vindt u de meeste poliklinieken. De polikliniek Neurologie, het Endoscopiecentrum en het Functiecentrum Urologie vindt u op de eerste verdieping. 

kleine UMCG plattegrond

Bekijk een grotere versie van de plattegrond

Psychiatrie en Orthodontie

Via de Vrydemalaan, Ingang Noord komt u bij de poliklinieken van de afdelingen Psychiatrie en Orthodontie. Deze route neemt u ook als u naar de parkeergarage Noord gaat.

De polikliniek van de afdeling Psychiatrie vindt u ongeveer vijftien meter na de ingang links. Aan het eind van deze straat vindt u de polikliniek, bij ingang 32.

Wilt u naar de polikliniek Orthodontie, dan gaat u na driehonderd meter naar links. U komt via een poort op een binnenplaats. Hier vindt u de polikliniek, bij ingang 24. Parkeren kan in parkeergarage Noord.

Polikliniek Diabetes

Polikliniek Diabetes is bereikbaar via de Oostersingel, Ingang 47 en vanuit parkeergarage Noord. Als u uit de parkeergarage komt, steekt u over en gaat u naar binnen bij ingang 45. In de centrale hal is de ingang van de polikliniek.

Bekijk het overzicht van alle poliklinieken.

Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram