• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Op bezoek in het UMCG

Print 
Voor het eerst naar het UMCG?
​​​

Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Bekijk voor u naar het ziekenhuis komt, altijd de laatste informatie over hoe wij omgaan met het Coronavirus en wat dat voor u betekent.

​​

Bezoekers zijn van harte welkom in het UMCG. U kunt hier een patiënt of UMCG-medewerker komen bezoeken en gebruikmaken van de vele voorzieningen die er in het UMCG zijn. Zo kunt u in een van de winkels een cadeautje kopen voor de patiënt of na uw afspraak nog even snel een boodschap doen in de supermarkt.

Op bezoek bij een patiënt

Komt u op bezoek bij een patiënt en bent u niet bekend in het UMCG, dan wijzen de medewerkers van de informatiebalie in de ontvangsthal u graag de weg naar de verpleegafdelingen. Let op! De patiënt moet vooraf toestemming hebben gegeven voor het delen van zijn of haar verblijfslocatie. Heeft de patiënt dat niet, dan kunnen de medewerkers van de informatiebalie u in verband met de privacy van de patiënt niet aan het kamernummer helpen. In dat geval dient u zelf de patiënt of een betrokken contactpersoon te bellen om te vragen waar de patiënt verblijft. 

Wilt u een patiënt bezoeken en bent u slecht ter been, dan kan een baliemedewerker vervoer voor u regelen binnen het UMCG.

Op werkbezoek in het UMCG

Heeft u een afspraak met een medewerker van het UMCG, dan kunt u zich in de ontvangsthal melden bij de informatiebalie. De baliemedewerker neemt dan contact op met degene met wie u een afspraak heeft. Deze persoon komt u dan halen of de baliemedewerker wijst u de weg.

 

Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram