• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Bezoekuren Neurologie

Print 
​​​

Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Bekijk voor u naar het ziekenhuis komt, altijd de laatste informatie over hoe wij omgaan met het Coronavirus en wat dat voor u betekent.

​​

​​​De bezoektijden voor de afdeling Neurologie zijn 11:30-12:30 en 15:30-20:00. Onderzoek en verzorging gaan gewoon door. Het kan dus gebeuren dat de patiënt er niet is of wordt verzorgd als u langskomt. Op een meerpersoonskamers wordt het bezoek soms gevraagd de kamer even uit te gaan als bij een andere patiënt onderzoek of zorg moet plaatsvinden.

Maximaal 2 bezoekers

Er mogen maximaal twee bezoekers per patiënt komen. Als een patiënt meer bezoek wil ontvangen, dan kunnen patiënten bezoek in het dagverblijf ontvangen. Zijn of haar gezondheid moet dat dan wel toelaten.

Als u met meer dan twee bezoekers voor één patiënt komt verzoeken wij u af te wisselen. Bezoekers die dan even niet bij de patiënt kunnen zijn kunnen in het dagverblijf wachten. Als bezoekers wachten op de gang geeft dit veel onrust op de afdeling.

Patiënten geven vaak aan dat veel wisseling in het bezoek erg druk is. Probeer daarom het bezoek zodanig te organiseren dat er niet te veel mensen tegelijkertijd komen.

Informatie over patiënt

Bij het opnamegesprek vragen we u naar een eerste en een tweede contactpersoon. Vanwege de privacy van de patiënt mag alleen de eerste contactpersoon (telefonische) informatie over de patiënt opvragen. De tweede contactpersoon wordt alleen genoteerd als contactpersoon, voor als dringend contact met naasten van de patiënt noodzakelijk is.

Volg ons op sociale mediaFacebook Volg ons op LinkedIn Twitter Youtube Instagram