• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Kom zelf in actie

Print 

​​​​​​​​U wilt graag zelf een actie opstarten en daarmee geld ophalen voor een van de projecten van de stichtingen van het UMCG? Dat waarderen wij enorm! ​Stichting Steunfonds UMCG onderneemt activiteiten voor fondswerving en u kunt ons daar ook bij helpen! Start zelf een actie zoals bijvoorbeeld een benefietconcert, sportevenement, een veiling of een activiteit met de buurt. Al dit soort initiatieven zijn prachtige manieren om ons als goed doel te ondersteunen en zijn we erg blij mee! Wilt u ons helpen?

Kom ook in actie! U kunt altijd contact met ons opnemen om uw ideeën te bespreken, ons advies op te halen en waar mogelijk helpen wij u. Wij beschikken over promotiemateriaal wat u kunt gebruiken ter ondersteuning van uw actie. 

Tips en tricks om van uw actie een succes te maken:

  1. Lees de ​​​​benodigdheden vo​or een eigen actie​.
  2. Maak een goed plan.
  3. ​Maak de actie bekend. Deel de actie via social media en/of bouw een speciale actiepagina op Facebook.
  4. ​Mail de actie naar Contact. Dan zetten wij de actie online en delen de actie op onze social media kanalen.
  5. ​Maak uw eigen actiepagina op onze pagina van geef.nl. Maak uw persoonlijke actiepagina en vertel over uw plannen en waarom u ons goede doel kiest. Vermeld uw streefbedrag en upload leuke, aansprekende foto’s of een video zodat uw actie nog meer gaat leven voor uw sponsors.

Deel uw actiepagina met vrienden. E-mail de link van uw actiepagina naar uw adressenbestand en gebruik uw sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. De donaties gaan rechtstreeks naar het goede doel.

Heel veel succes!  En niet te vergeten: Bedankt!​

Voor vragen of ondersteuning bij het organiseren van uw actie kunt u contact opnemen via Contact of via (050) ​361 74 43.​