• Home
  • Contact
  •  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Poliklinieken

Print 

​De begane grond van het UMCG is opgedeeld in binnenstraten: de Fonteinstraat, de Poortweg, de Winkelstraat en de Langstraat. Op de begane grond van het UMCG vindt u de meeste poliklinieken. De polikliniek Neurologie, het Endoscopiecentrum en het Functiecentrum Urologie vindt u op de eerste verdieping. 

kleine UMCG plattegrond

Bekijk een grotere versie van de plattegrond

Psychiatrie en Orthodontie

Via de Vrydemalaan, Ingang Noord komt u bij de poliklinieken van de afdelingen Psychiatrie en Orthodontie. Deze route neemt u ook als u naar de parkeergarage Noord gaat.

De polikliniek van de afdeling Psychiatrie vindt u ongeveer vijftien meter na de ingang links. Aan het eind van deze straat vindt u de polikliniek, bij ingang 32.

Wilt u naar de polikliniek Orthodontie, dan gaat u na driehonderd meter naar links. U komt via een poort op een binnenplaats. Hier vindt u de polikliniek, bij ingang 24. Parkeren kan in parkeergarage Noord.

Polikliniek Diabetes

Polikliniek Diabetes is bereikbaar via de Oostersingel, Ingang 47 en vanuit parkeergarage Noord. Als u uit de parkeergarage komt, steekt u over en gaat u naar binnen bij ingang 45. In de centrale hal is de ingang van de polikliniek.

Bekijk het overzicht van alle poliklinieken.

Volg ons op sociale mediaFacebook LinkedIn Twitter Youtube Instagram