•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Terugkoppeling bijeenkomst werkgroep op dinsdag 5 maart 2019

Print 
22 maart 2019
​​

​​​Stand van zaken

Naar aanleiding van de vorige bijeenkomst bespraken de werkgroepleden de EPA’s met hun achterban. Met als resultaat dat er bij sommige werkgroepen enkele EPA-thema’s zijn vervallen en nieuwe zijn toegevoegd.

NVZ Kennisnet​

Alle werkgroepleden kregen een uitnodiging voor Kennisnet NVZ. Een besloten werkomgeving waarin we onze producten kunnen plaatsen om de voorgang met elkaar te delen.  We bekeken met elkaar even kort de werkomgeving en lieten weten bij wie je terecht kunt met vragen hierover.​


​Verheldering flexibel opleiden

Er wordt een korte presentatie gegeven om een aantal zaken onder de aandacht te brengen. Een van die punten was Wat is de flexibiliteit in CZO FLEX level? Er waren veel vragen over de flexibilisering, vandaar dat we er een filmpje​ van maakten.

Aan de slag

​Tijdens de lunch vindt een uitwisseling van EPA-thema’s plaats: elke werkgroep gaat langs de EPA-thema’s van andere werkgroepen om hier met geeltjes hun suggesties en opmerkingen te plaatsen. Om zo van elkaar feedback te ontvangen. ​In de middag zijn de werkgroepen aan de slag gegaan met de feedback en hebben ze de eerste uitwerkingen van de EPA-thema’s geconcretiseerd. 

 

​​Tot slot

  • Alle EPA-thema’s zijn nu definitief bepaald door de praktijk en worden geredigeerd door EPA-experts. 
  • De deadline voor de uitwerking van de EPA-thema’s is 15 maart 2019. Ze zijn dan geplaatst op Kennisnet en/of per mail aan Marjan Roelevink gezonden.
  • De volgende vergadering is op 28 maart 2019. We starten dan samen met de klankbordgroep (12.00-13.00 uur) en gaan als werkgroep verder (tot 16.30 uur).