•  NL 
  • Login medewerkers
  • mijnUMCG

Hoe sta ik in mijn werk?

Print 

​​​​​H​ier onderzoekt u hoe u op dit moment in uw werk staat. Vindt u uw werk zinvol, werkt u met plezier? Kunt u voldoen aan de eisen die het werk stelt? Biedt uw baan u voldoende ontwikkelingsmogelijkheden?

 ​

Testen

Loopbaancheck  

Dit instrument laat u ontdekken of u uw werk nog inspirerend vindt en of u goed kunt voldoen aan de eisen die uw werk aan u stelt. 

Bij welke loopbaanvraag? Als start om over uw loopbaan na te denken. Periodiek om te zorgen dat uw loopbaan zelf tijdig bijstuurt. Dit instrument is ook een prima voorbereiding op uw jaargesprek.

Tijdsindicatie: 15 minuten.

Loopbaancheck 
Zeventakentest  

Deze opdracht is bedoeld om een kort inzicht te geven in de taken die het grootste deel (ongeveer 80%) van uw tijd vragen en hoe deze zich verhouden tot de voldoening die ze u geven. Iedereen heeft taken die energie geven en andere die minder interessant zijn, maar die gewoon bij het werk horen. Hoe staat u ervoor in uw huidige werk? Welke taken geven u energie? Hoe is de balans tussen de taken die je veel energie opleveren en taken die dat minder doen? Zou ju daar iets mee willen doen en zo ja, wat?

Tijdsindicatie: 20 - 30 minuten.

Zeventakentest